6debd5184e70a793a12b1fe53abcece4

Ce cred eu despre viata?

Cred ca viata este un dar, iar darurile sunt apreciate de oameni in feluri si chipuri. Pentru fiecare din noi, viata ar trebuie sa fie acel moment cand deschizi ochii iar razele soarelui patrund jucause in camera, e acel moment cand iti smulge un zambet si te face sa te gandesti la o cafea care sa o sorbi in liniste, in bucatarie privand afara forfota ce incepe de la primele raze de soare.

Viata ar trebui sa fie compusa de mii de melodii unite, iar culorile lor sa nu se termine. Ar trebui macar cateva clipe pe zi sa uitam de griji, de neajunsuri, de iubire. Sa ne bucuram ca astazi suntem aici, sa ne bucuram ca un copil care tocmai si-a primit jucaria preferata. Sa purtam cu noi mereu acest sentiment, de bucurie sau poate de visator.

Ar trebui sa te bucuri ca in orice clipa gandurile iti danseaza, imaginatia se joaca cu fiecare om de pe strada. Si nu ar fi putine clipele cand ne-am lasa sa visam, ne-am imagina ca impresionam, ca suntem unici, speciali, frumosi. Ce ar mai fi viata fara putina culoare?

Viata noastra ar trebui umpluta de oameni plini de energie, plini de idei, zambete. Ador zambetele, nu m-as satura sa privesc miile de poze in care oamenii zambesc. Si sa nu uitam ca fiecare zi ar trebui sa radem. Sa lasam viata asa frumoasa cum este, sa o apreciem cu bune si rele. Iar ce e cel mai important in fiecare zi sa tragem linie si sa ne gandim doar la lucrurile frumoase care au fost, zambetele adunate si de ce nu, amintirile care zmulg zambete.

Advertisements