Inainte de a-mi lasa corpul obosit sa se odineasca am zis ca ar fi cazul sa-mi dedic mie niste timp. Asa ca gandindu-ma la situatia mea actuala de la munca am zis ca ar fi destul de interesanta observatia.
Facandu-se un val de angajari mi-am dat seama ca odata cu aceste angajari am capatat si niste colegi buni de studiat.
Am observat ca am si un coleg care putin mai timid, genul omului care e bun dar totul pana a-l calca pe coada. Asculta si ia aminte de ce i se zice. Si exista si genul laudarosilor si nu e ca si cum s-ar confesa unuia. Aici pot zice da! Ei isi spala rufele in public.
M-am obisnuit prea mult cu oamenii modesti si care nu vin la munca sa-si etaleze ce au facut ei si ce au (masini). Si placandu-mi o anumita persoana din acel grup care era facut din multi baieti si putine fete, mi-am dat seama ca si aperentele inseala.
Incercand sa iau legatura cu el astazi pentru putin ajutor in interes de serviciu mi-am dat seama ca el chiar evita a raspunde. Am dat delete numarului, doar pentru a mai evita a-mi incurca degetele pe numarul lui si asta pentru ca unii li se urca la cap crezand ca doua vorbe schimbate inseamna mai mult (acum sunt eu nerecunoscand ca incercam sa conversez cu el sa vad ce iese). Si surpriza mare a fost cand am venit sa-mi predau raportul caci el pleca insotit de un prieten cu o masina rosie si daca nu ma insel era chiar un super bmw si atat (sunt cam nepriceputa la masini) dar m-am facut ca nu il vad. Am adunat inca o parere sa-mi dau seama ca nu mi-ar fi placut sa fie mai mult de o conversatie.
Oamenii chiar au tendinta sa spuna ca o femeie umbla cu un barbat pentru ca are masina! Si chiar ar merita mai mult de atata de cele mai multe ori.
Am uitat sa mentionez faptul ca printre aceasta multime sunt si oameni care isi vad de treaba dar in extrema cealalta cei care cred ca toata lumea are glume porcoase.

Advertisements