Tags

Nu ma mai simt in stare sa citesc nimic, bloguri, stiri, nu am timp nici macar sa visez. Tot stresul de acum imi ocupa atata timp si imi sfarama ultima putere. Imi vine sa ma opresc adesa si sa plang, caci uneori cred ca ma zbat in zadar, ca eu concurez impotriva puterii lumii=banii. Si degeaba ma revoltez, ma supar si ma intristez, caci nu afecteaza cu nimic parerea mea, fata de al altora. Ei sunt in lumea lor si eu in lumea mea.

Si desi nu vroiam sa aduc vorba despre asta, fiind un subiect atat de sensibil, m-am saturat de toate cadrele universitate care la cursuri bat cu mana in masa ca studentul nu mai invata, ca studentul de alta data nu mai exista, ca suntem generatia prostilor si ca un numar atat de mic a reusit sa promoveze examenul. Mi-e scarba de ei si i-as scuipa in fata caci pe la spate iau cate 100 de euro pentru examen iar eu, care imi tocesc nervii si ma stresez, concurez cu banii lor.

Mai intai traista lor si apoi nota mea. Imi zic ca ar trebui sa fiu nepasatoare, dar nu pot. Imi pierd ore din somn invatand si stresandu-ma iar altii vin linistiti si odihniti ca au dormit atat de bine doar pentru ca au sacrificat 100 de euro pentru un examen. Ce doctori or sa fie ei? Nu zic ca practica nu te invata cele mai multe, dar teoria te face sa le si gandesti logic nu?

Si de ce sa mint ca sunt genul care invata super bine ca nu sunt si da am si restante. Dar la toate examenele care le-am picat m-am chinuit sa invat. Nu a fost suficent dar nu am fugit cu plicul inainte sa incerc. Recunosc ca as plati si eu un examen dar unu neimportant care e si stufos, dar nu materii de care te lovesti si sunt atat de importante. Si as mai alege sa fac acest lucru daca as fi foarte disperata, sa nu trec anul sau sa pierd locul la buget pentru 2 credite amarte.

Maine am examen iar stresul nici nu ma lasa sa dorm. In capul meu se preling atatea defintii si mecanisem incat parca-mi scapa un pahar de apa pe jos si toata informatia s-a spurbelat si eu.. ma chinui sa tin paharul.

 

Advertisements