Tags

,

Oamenii nu dau doi bani pe incredere, pe pareri. Mi-am zis mereu ca totul este doar pentru ca suntem egoisti. Cum un om poate crede ca castiga increderea doar prin cateva discutii in care se invarte multa dulcegarie?

Vorbind teoretic si practic, daca o persoana spune ceea ce unu vrea sa auda dar stie in concluzie ca acelea sunt minciuni, de ce mai ajunge sa se ataseze? De ce trebuie asta sa fie o doza de dependenta?  Si cum sa vrei sa castigi incredere cand azi esti bomboana si maine ceai verde?
Urasc ca omul zice la slabiciune chestii care l-ar putea caracteriza sau chiar o face si cand isi da seama ce a facut o rupe la fuga.

Dar in concluzie totul era fara sens si fara directie. Dar cand viata e cum e si ziua e grea si obositoare, macar cateva minute din toata ziua sa fie plina de miere, caci avem nevoie, avem nevoie sa simtim si placere iar uneori dependenta.

Cred ca e buna si dependenta, mai ales cand nu gasesti nimic special in ziua de azi. E buna si tigarea care te face sa plutesti cand chiar crezi ca totul e gri.
As fi vrut acest sentiment sa-l pastrez, un sentiment de dependenta si nu unul de dezamagire chiar daca undeva sper sa fie ceva ce sa imi infrunte aceasta dezamagire.

Advertisements