Mai demult visasem ca o sa am 5 restante, eram in al 2 lea semestru anul I. M-am speriat asa de tare si am invatat ca disperata si pana la urma am ajuns la 5 restante. Mai apoi am visat ca eram ispitita de un tip si eu incercam sa nu cedez tentatie, in vis nu am avut un final, in realitate da. Si alte vise s-au tot intamplat si eu m-am jucat ca in vis.
Cel mai tare vis a fost cand mi-am dat seama ca am ajuns la o “varsta” pe care eu o consider potrivita pentru casatorie si eu trebuia sa-mi fac un prieten si sa renunt la unele chestii din mine rautacioase doar pentru o casatorie. Nu mi-a placut visul, m-am trezit la fel de speriata ca atunci cand am visat ca o sa am 5 restante.
Si faza cea mai tare e ca prietenele din jurul meu se marita, fac copii sau ori au relatii serioase si urmeaza sa se casatoreasca.
Unde sunt prietenele mele cu care sa ma destrabalez? Si cum sa-si puna poalele in cap de acum? Sa nu mai apuci sa te distrezi, sa schimbi baietii, sa poti sa flirtezi cu un baiat, fara sa stai cu grija ca va afla “sotul”.
Am ajuns si aici? Si de ce se grabesc toate sa faca copii? Nu e cu intentie la adresa prietenei mele Roxana, e la modul general.
PS: inca ma consider un copil.

Advertisements