Tags

, ,

Femeile chiar au ajuns tipic celor din revista “cum sa-l tratezi sa fie innebunit dupa tine” ?
S-a terminat balta?
Mie se pare penibil sa citesti asa ceva si sa mai si crezi. Apropo, de ce barbatii cred ca pot obtine tot ce vor cand ofera putina atentie, e precum o mostra, o gusti, te inebuneste si apoi vrei mai mult.
Dar cand efectul nu este acesta? Barbatii uneori cred ca pot obtine totul prin insistenta, farmece, dulcegareli ori saruturi insistente? Pentru ca atunci cand nu obtin sunt raniti in orgoliu, ba chiar fac mai rau pana obtin ce vor. Pana la urma se ajunge tot la discutiile tipic, barbatii sunt cei mai smecheri cand sunt cu multe femei.
Spre exemplu intr-un grup restrans fata care a cedat nu are nici o lauda nimic, baiatul care a castigat a crescut in ochii multora.
Si culmea e ca metalitatea se mosteneste de la generatie la generatie.
Dar eu din statulul celor care le consider discriminate si fara dreptate, cosider ca a face ceva trebuie facut pana la capat fara regrete si fara sa conteze parerile celorlalti. Pana la urma lucrurile apoi nu le poti schimba, lucrurile care le faci nu se sterg cu buretele.
Iar uneori cand nu regret cele facute ma intreb de ce alcineva crede ca ar trebui? Pana la urma cand drumurile noastre sunt separate, cand cuvintele au fost clare, s-au aruncat zarurile, de ce oamenii nu inteleg si nu se impaca cu ideea ca sa poate merge mai departe?
De ce ar trebui ca eu acum sa ma simt vinovata pentru ceva de care nu-mi pare rau?
Cred ca nu sunt facuta pentru a putea raspunde mereu la intrebarile de ce? Nu orice de ce are si un raspuns. Iar uneori judecata celor care noi o facem celor din jur in situatii asemenatoare nu ar trebui sa existe, nu suntem in masura sa o facem.

Advertisements