Tags

, ,

Cica viata bata filmul. Sunt atatea de zis cand vine vorba de un subiect ca asta.

Chiar daca Cristi a reusit sa gaseasca blogul dupa ce i-am zis ca am unul in care scriu si am scris despre el, nu ma va impiedica ca si cea mai urata parere indiferent de cine sa o scriu aici.

Se intampla de multe ori sa privim filme, uneori sa ne lasam vrajiti de mirajul lor, sa ne dorim si noi aceasi senzatii. Dar cand realitatea nu este ce te astepti?

Adica de multe ori vedem cum un cuplu fac pentru prima data sex (azi nu folosesc cuvantul dragoste) si totul este atat de perfect, se incita, se saruta cu pasiune, pana si filmele porno sunt asa, dar cand ajungem noi in postura actorilor si facem ceea ce oameni fac in fiecare zi, de ce intensitatea nu este la fel? De ce suntem vrajiti de mirajele alea si dorim si noi, spre exemplu cum ar fi sa faca amandoi baie cu spuma. Spre exemplu eu doar incercand sa faca apa spuma nu a iesit, dar sa mai intre si 2 persoane in cada?

Si punctul unde vroiam sa ochesc este prima data cand faci sex. Femeile chiar reusesc sa aibe orgasm, facand-o prima data cu o persoana care nu stie cum se misca? Da, stiu si raspunsul, daca si ea ar fi facut ceva sigur atingea punctul culminant.

Dar pana la urma prima data trebuia sa fie intens ca in filme nu? Cel putin eu una nu am asteptat asta, pana la urma prima data cum este?
Cata pasiune, dorinta exista? Si pana la urma era doar nevoia care o simte organismul?

 

Advertisements