Tags

, , , , ,

Nici macar plansul in hohote nu a reusit sa ma ajute, nici daca as bate pe cineva nu ar reusi sa indrepte ghinionul care se tine de mine si nervi care mi fac uneori din nesimtirea unora, alteori din neaprecierea altora. Fiecare considera ca ce face el este important (job si materie de studiu) dar cand nu apreciezi efortul depus? Ce sef te crezi tu? Ce cadru didactic?

A dracu anatomie. Nu consider ca nu am invatat, consider ca unele amanunte nu le-am tinut minte. Sa-l ia dracu pe profu de anatomie. A fost o scarba.

Profu de anatomie care ne preda la lucrarile practice, este un barbat la 40 de ani, cu burta, gusa iar fata pare sa aibe pielea subtire si lucioasa, iar obraji sunt tot timpul rosii. Are inceput de chelie si ochii caprui deschis sau verzi. Recunosc, este un profesor care explica foarte bine, dar apreciera lui fata de note, nu este una corecta. Pe cand eu am raspuns la intrebarile care el mi le-a pus pe trunchiul cerebral, cu mici balbaituri din cauza emotiilor si faptul ca nu vroiam sa ma incurc sa zic alceva, colegi mei care au avut ghinionul sa-i intrebe pe o sectiune sagitala. Recunosc era punctul meu slab la invatatura acolo, nu foarte, dar in mare parte unele detalii sau chestii importante mi-au scapat acolo. Atunci mi-a iesit porumbelul pe gura. Nu a mai contat tot ce am zis pana atunci, mi-a notat in agenda 3.

Intrebarile au fost legate de punte, corpul geniculati, corpul trapezoid, nervi de pe corpul trapezoid, aripa din trigonul pontin, bratul care leaga tuberculii cvadrigemeni si corpi geniculati, iar intrebarea capcana a fost ventriculul 3.

Desi pana sa intru as fi vrut sa dau cu el, atunci mi-a parut rau. Imi venea sa-l bat, bat e putin zis, strang de gat. Cordul mi la dat cu 5, nu ca era corecta nota, deoarece, desi omul a raspuns mai chinuit, cu emotii si tot a raspuns corect, nu a fost normal ca sa catalogheze nota de 5. As fi stiut mai mult, si totusi l-am rugat sa ma mai asculte. Nu a vrut. Nu ca mi-ar sta in fire sa ma rog de un om pentru o nota, dar sa plang o fac, mai ales cand invat si consider ca nu m-au apreciat cum ar fi fost normal. Am iesit in nervi si am inceput sa plang, cautand o prietena intre colege (care niciodata nu va fi) caruia sa-i vorbesc. Oricum totul s-a imprastiat si pana la urma fiecaruia ii pasa de oala lui.

Si da, exista oameni nedrepti, exista ghinion si mai exista si oameni prosti.

Nu mi-a fost ghinionul aici si ofticarea mai mare cand am lasat abonamentul care expira pe 27 la casierie si au venit controlorii, prefacandu-se ca isi fac meseria. Da, prefacut, pentru ca alte ori trateaza munca cu ignoranta, alti sunt controlati altii sunt lasati in pace. Ghinion, asa ca astazi ziua pentru mine e data naibi, stricata iar sentimentele de disperare si umilinta, oftica, deprimare nu le pot sterge nici macar cu lacrimi.

Advertisements