Tags

Am prins curaj sa sar in sfarsit zidul de care ma tot lovesc si cand sa-l sar, ma trezesc ca sunt aruncata inapoi.ZID NENOROCIT

Nu ma dau batuta!!!!!!!!!

Mi-am zis ca trebuie sa incerc sa trec de zid, de bariera care ma da inapoi.Am cumparat anuntul, am sunat si am trimis  CV-uri, ca in sfarsit sa ma angajez si sa tratez mai serios lucurile, plus sa o ajut pe mama. Chiar ieri am fost la un interviu fulger de care am iesit oarecum multumita.

Azi am avut un alt inverviu, doar ca jobul pentru care eu am aplicat nu avea legatura cu ceea ce eu cautam.

Am ajuns la adresa care mi s-a dat, parea totul ok, paream increzatoare cand la etajul 1 scria ca e un birou al unui baron local. Cand am ajuns la 4, am fost intampinata de o femeie. M-am asezat, a inceput sa-mi puna diferite intrebari desi mi s-au parut ciudate sau nu ceea ce ma asteptam si pornisem in discutii de viata in care eu ma blocasem si ziceam “asa-i si ai dreptate”. Probabil fusese din cauza ca apartamentul era prea gol, si acolo erau ca intr-un apartament cu mai multe colege de camera. Birouri, hartoage, nimic, doar biroul unde ma asezasem.

M-a mai intrebat diverse si apoi a inceput ea sa-mi zica despre job. A inceput cu “nu e tocmai un videochat”.

– STOP femeie, eu am aplicat pt. operator pc, ce vorbesti acolo?

Mi se taiase filmul, incercam sa o ascult desi imi era frica ca nu o s-o mai aud si o sa ma pierd cu gandurile in alta parte. Mi-am revenit si am ascultat.

Jobul era operator pc pt. un site de socializare unde te vede persoana respectiva la web si daca vrei te si dezbraci. Deci unde dai si unde sare? Si mai vrei sa ai incredere. Am incercat sa zambesc…

M-a intrebat ce parere am . Pai numai cand mi-a zis de videochat am vrut sa fug dupa scaun.

– Nu sunt interesata de acest job.

Dupa ce ca m-a facut sa-mi pierd ziua, tot ea era ofustata ca a vorbit degeaba si ca nu i-am zis de la inceput ca nu ma interseaza. Daca nu stie sa specifice ce activitate au… Ma uitam mai bine la ea si daca inainte o simpatizam ca era frumusica, acum mi-am zis in gand : esti o curvo.

Si uite asa mi-am pierdut ziua, dar am invatat sa pun si eu mai multe intrebari macar la telefon, sa nu mai pierd timpul degeaba.

Am plecat de acolo maxim de repede  nu inainte sa-i  zic ca mi-a parut bine .

Advertisements