Tags

, , , , ,

Lasa soarele sa-ti cada usor pe obraji, sa te mangaie, sa te patrunda, sa te incalzeasca, iesi dupa zid, azi e ziua ta, azi e ziua cand pluteste in aer rasul tau, zambetul golias.

Nu-ti fie teama ca soarele te arde, in viata nu exista “daca”  exista riscul de a se sorti esecului sau succesului. Nu-ti fie teama ca nu e nimeni langa tine sa-ti intinda mana, intodeauna apare un strain sa te ridice, poate ca unii te ridic si apoi te doboara. Nu gandul asta ar trebui sa te sperie, ci faptul ca inca ai putere sa rezisti, sa te ridici, sa mergi mai departe.  Inca nu ai descoperit in tine ce comoara zace.

Ridica-ti genunchi goi dupa pamant, sterge ultimul fir de tristete, arunca gandurile ce te ineaca caci dragostea nu asteapta, dragostea nu se iarta si nici nu se cerseste, unei ai rupt firul nu se mai leaga ci ramane un nod, nodul care v-a fi greseala ce o s-o porti in buzunar.

Sangele alerga nebun prin vene,cere tot mai mult, cere adrenalina, caldura, viata. Setea de viata arde, macina cumplit si nu exista leac, exista doar doza zilnica, doza care intr-o zi te va omora.

Nu te gandi la risc sau consecinte, momentul de absolut conteaza, nu o simte nimeni decat tu si nu te poate pacali nimeni ca nu exista, pt tine este perfect, este ceea ce cautai.

Lasa mazgalitul, nu e de tine, cauta-ti locul in lume, cauta-ti talentul care te binedispune, si uita-ti durerile chiar daca cicatricile sunt acolo vii, lasa parerile altora in spate altfel te doboara, lasa-ti mandria ca existi, ca iti doresti de la viata tot mai mult, traieste prin ceea ce esti tu.

Advertisements