Tags

, , , , , , , , , ,

Imi musc buzele cu pofta, nu imi pot stapanii gandurile,ma trec fiorii cand ma gandesc.  Saruturi cu pasiune, muscaturi de buze, fiori care pornesc de pe gat, magaieri, dorinta de explorare, umed, caldura, gafaieli … placere trupeasca, pura.

Hey tu, stai acolo cuminte, nu imi pertuba mintea acum, o sa am o intalnire neinteresanta mai incolo si chiar nu am chef sa ma gandesc la asta, chiar vreau sa fac o conversatie frumoasa si impresie buna. Plus sa-mi oxigenez crierul , nimic mai mult.

 

Priviri care tanjesc dupa placere, ochi flamanzi, dorinte nestapanite, maini nerabdatoare de a rupe hainele, dorinta de contopire.  Saruturi, multe saruturi si mangaieri.

Ok, recunosc astea sunt gandurile mele la ora asta, murdare si de nestapanit.  Nu o sa incerc sa le stapanesc, da, am fantezii si nevoi.  Sunt cele mai bune ganduri, care imi distrag atentia de la orice alceva, cele mai bune ganduri ca sa uit de griji. Ah, sper ca nu o sa stric intalnirea cu gandurile mele murdare si sper sa nu observe unde se plimb ochii mei.

Advertisements